• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Toeristische route - met de auto

De culinaire Semois onthult zich over een route van 73 km van Sensenruth naar Acremont in Belgisch Luxemburg, de meest groene provincie van België.

Het Land van Bouillon in de Ardennen nestelt zich in een immens woud en wordt doorkruist door de Semois. Van de rivieroevers tot de naburige plateaus kan je ambachtelijke producenten ontmoeten die je graag hun smaakparels laten ontdekken.

Vertrek aan de voet van de burcht van Godfried van Bouillon voor ontmoetingen met hen en doorkruis de gemeenten Bouillon, Vresse-sur-Semois, Bièvre en Bertrix, terwijl je volop geniet van de schoonheid van de groene en vaak adembenemende landschappen in een streek vol geschiedenis.

Profiteer ook van de charme en de rust in de dorpen Lafôret en Gros Fays, twee van de Mooiste Dorpen van Wallonië.

Contact

Rue de la Girafe 76,6832Sensenruth
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Lengte

Minimumafstand : 73 Km

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden