• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Toeristische route - met de auto

De culinaire Semois onthult zich over een route van 73 km van Sensenruth naar Acremont in Belgisch Luxemburg, de meest groene provincie van België.

Het Land van Bouillon in de Ardennen nestelt zich in een immens woud en wordt doorkruist door de Semois. Van de rivieroevers tot de naburige plateaus kan je ambachtelijke producenten ontmoeten die je graag hun smaakparels laten ontdekken.

Vertrek aan de voet van de burcht van Godfried van Bouillon voor ontmoetingen met hen en doorkruis de gemeenten Bouillon, Vresse-sur-Semois, Bièvre en Bertrix, terwijl je volop geniet van de schoonheid van de groene en vaak adembenemende landschappen in een streek vol geschiedenis.

Profiteer ook van de charme en de rust in de dorpen Lafôret en Gros Fays, twee van de Mooiste Dorpen van Wallonië.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden