• Attracties
  • Bouwkundig erfgoed
  • Industrieel erfgoed
  • Rondleiding en ontdekking

Een circuit van 6 niet te missen plaatsen die vertellen over het gebruik van vuur sinds de prehistorie tot de industriële revolutie in Wallonië. Beleef leuke ervaringen en ontdek deze unieke sites, dankzij een buitengewoon concept.

6 redenen om de Route van het Vuur te volgen

 Ontdekhoe onze prehistorische voorouders het vuur bedwongen, wat de gebruiken waren tijdens de Industriële revolutie en de hedendaagse toepassingen in de kunst.

Praktisch

Toegangstickets en reservaties direct bij het onthaal van de gewenste sites.

Tijdens je dag op de Route van het Vuur geniet je van de diverse voorgestelde activiteiten. Je kan deze alleen doen, met familie, in groep of met je klas.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden