• Attracties
  • Bouwkundig erfgoed
  • Industrieel erfgoed
  • Rondleiding en ontdekking

Een circuit van 6 niet te missen plaatsen die vertellen over het gebruik van vuur sinds de prehistorie tot de industriële revolutie in Wallonië. Beleef leuke ervaringen en ontdek deze unieke sites, dankzij een buitengewoon concept.

6 redenen om de Route van het Vuur te volgen

 Ontdekhoe onze prehistorische voorouders het vuur bedwongen, wat de gebruiken waren tijdens de Industriële revolutie en de hedendaagse toepassingen in de kunst.

Praktisch

Toegangstickets en reservaties direct bij het onthaal van de gewenste sites.

Tijdens je dag op de Route van het Vuur geniet je van de diverse voorgestelde activiteiten. Je kan deze alleen doen, met familie, in groep of met je klas.

Contact

Rue Chantraine 161,4420Saint-Nicolas
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden