• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Toeristische route - met de auto

Ga mee op culinaire ontdekking in het hart van de Blauwe Ardennen. Van Spa naar Theux, over 11,5 km, houd je halt bij lokale producenten.

Deze route vertrekt in Spa, de historische thermale stad met zijn Peter-de-Grotebron die de faam vestigde van het kuuroord.

Je begint met een bezoek aan een chocolademaker en nadien word je ondergedompeld in de geheimen van het blauwe goud dat de stad Spa wereldwijd bekend maakte.

Het circuit leidt je daarna naar een ontdekking van Theux en zijn uitzonderlijke burcht van Franchimont. Het middeleeuwse plattelandsstadje heeft heel wat te bieden, zoals de wijnen en elixirs van Franchimont, maar ook overheerlijke gerechten op basis van eend.

Je eindigt in een delicatessenzaak waar je niet zult kunnen weerstaan aan enkele culinaire schatten uit de streek.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden