• Attracties
  • Bos, natuurreservaat of natuurgebied

De Rochers du Hat bieden je een panoramisch uitzicht op de Semois en zijn meanders. Het uitkijkpunt is toegankelijk vanuit Chiny.

Een ontspannende route

Startpunt: De aanlegsteiger voor kajaks, "Les Passeurs réunis", rue de l'Embarcadère 58 in Chiny.
Afstand: 5 km
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Bewegwijzering: gele driehoek met het nummer 25

Trek goede schoenen aan en begin je wandeling op een helling die je naar de hoogten van het bois du Hat brengt. Je loopt doorheen de wouden en volgt goed aangegeven route naar de top, waar je de Rochers du Hat zult zien.

Naarmate je dichter bij de rots komt, opent het landschap zich en krijg je een uitzonderlijk uitzicht op de Semoisvallei.

Wandelen in het fôret du Hat

Je kunt kiezen uit een groot aantal wandelingen van verschillende afstanden die je vindt op de wandelkaart die beschikbaar is in het Huis voor Toerisme van de Gaume.

Onze favoriet
Als je van rust houdt, is het nu tijd om te ontspannen met een boek of gewoon te genieten van de stilte.

Ontdek het bois du Hat, de beboste hellingen, de beekjes en de wilde vegetatie!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden