• Attracties
  • Bos, natuurreservaat of natuurgebied

De Rochers du Hat bieden je een panoramisch uitzicht op de Semois en zijn meanders. Het uitkijkpunt is toegankelijk vanuit Chiny.

Een ontspannende route

Startpunt: De aanlegsteiger voor kajaks, "Les Passeurs réunis", rue de l'Embarcadère 58 in Chiny.
Afstand: 5 km
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Bewegwijzering: gele driehoek met het nummer 25

Trek goede schoenen aan en begin je wandeling op een helling die je naar de hoogten van het bois du Hat brengt. Je loopt doorheen de wouden en volgt goed aangegeven route naar de top, waar je de Rochers du Hat zult zien.

Naarmate je dichter bij de rots komt, opent het landschap zich en krijg je een uitzonderlijk uitzicht op de Semoisvallei.

Wandelen in het fôret du Hat

Je kunt kiezen uit een groot aantal wandelingen van verschillende afstanden die je vindt op de wandelkaart die beschikbaar is in het Huis voor Toerisme van de Gaume.

Onze favoriet
Als je van rust houdt, is het nu tijd om te ontspannen met een boek of gewoon te genieten van de stilte.

Ontdek het bois du Hat, de beboste hellingen, de beekjes en de wilde vegetatie!

Rue de l'Embarcadère 58,6810Chiny
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en evenementen zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Voorzieningen

Bewegwijzering

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden