• Attracties
  • Trein/tram/spoorwegfiets

Een trein besturen, kan dat? Bij P'tit train in Houdeng wel! Je kan er op een parcours van 1600 m leerling-chauffeur spelen op je elektrisch- of stoomtreintje. Iedereen is welkom, beginneling of ervaren rot, groot of klein, grote fan of gewoon nieuwsgierig, of je nu een locomotief hebt of niet.

De P'tit Train in Houdeng is elke 1ste zondag van de maand open. Kom rijden op ons spoornet met 3 lussen over een afstand van 500 meter. De Vereniging voor vrijwilligers wil de wereld van modeltreinen (elekrische treinen, stoomtreinen, thermische treinen) promoten, met de nadruk op vrienschap, goed humeur, respect voor anderen en de natuur.

Contact

Rue de la Corderie fac eau 30,7110Houdeng-Goegnies
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden