• Attracties
  • Monument
  • Religieus erfgoed

De Basiliek van Sint-Hubertus, uitzonderlijk erfgoed van Wallonië, biedt je een uniek bezoek onder het dak van een van de indrukwekkendste basilieken van Europa.

Het hele jaar door kan je na reservatie een uniek bezoek brengen aan de dakconstructies van de basiliek. Dit is de ideale gelegenheid voor een niet zo traditioneel bezoek waarbij je weinig gekende aspecten van ons architecturaal erfgoed kan bewonderen.

De Basiliek van Sint-Hubertus

De Basiliek van Sint-Hubertus is een belangrijk bedevaartsoord ter ere van Sint-Hubertus, patroonheilige van de jagers. Hij is erkend als uitzonderlijk erfgoed van Wallonië en verleidt bezoekers met zijn statigheid en zijn elegantie. De basiliek staat te midden van de prachtige natuur in de Ardense bossen, op de Place de l'Abbaye, in het hartje van de 'Europese Hoofdstad van de Jacht en de Natuur', een op en top Ardense stad dus.

 

 

Place de l'Abbaye,6870Saint-Hubert
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en evenementen zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Tijdsduur

Minimumduur : 0:40
Maximumduur : 1:30

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Parking

Visites

Audiogids/terminal/mobiele app/tablet - Individueel - DE - EN - FR - NL - Groep - DE - EN - FR - NL - Enkel met gids

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden