• Attracties
  • Monument
  • Religieus erfgoed

De Basiliek van Sint-Hubertus, uitzonderlijk erfgoed van Wallonië, biedt je een uniek bezoek onder het dak van een van de indrukwekkendste basilieken van Europa.

Het hele jaar door kan je na reservatie een uniek bezoek brengen aan de dakconstructies van de basiliek. Dit is de ideale gelegenheid voor een niet zo traditioneel bezoek waarbij je weinig gekende aspecten van ons architecturaal erfgoed kan bewonderen.

De Basiliek van Sint-Hubertus

De Basiliek van Sint-Hubertus is een belangrijk bedevaartsoord ter ere van Sint-Hubertus, patroonheilige van de jagers. Hij is erkend als uitzonderlijk erfgoed van Wallonië en verleidt bezoekers met zijn statigheid en zijn elegantie. De basiliek staat te midden van de prachtige natuur in de Ardense bossen, op de Place de l'Abbaye, in het hartje van de 'Europese Hoofdstad van de Jacht en de Natuur', een op en top Ardense stad dus.

 

 

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Parking

Visites

Audiogids/terminal/mobiele app/tablet - Individueel - DE - EN - FR - NL - Groep - DE - EN - FR - NL - Enkel met gids

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden