• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Toeristische route - met de auto

Wat zou je ervan vinden om de zoet en hartige lekkernijen van de Gaume te ontdekken? Afspraak in Torgny, voor een smulroute van 52 km.

Het Maison du Tourisme van de Gaume biedt je een smakelijke en gezellige ontdekkingstocht, van de charmante en geheime Vallei van de Ton tot de Vallei van de Semois en haar adembenemende landschappen.

Vijf ambachtelijke producenten ontvangen je langs het parcours en stellen je hun creaties en vakkennis voor. Wijn van Torgny, pâté gaumais, worsten, kaas en bier van Orval, fruit, chocoladelekkernijen… Om de oogjes te laten blinken en je te laten watertanden.

Rue de l'Escofiette 12,6767Torgny
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Lengte

Minimumafstand : 52 Km

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden