• Restaurant, brasserie & frituur

Le Moulin du Val Dieu huisvest een restaurant, ideaal gelegen tegenover de Abdij, waarin je al 160 jaar het mechanisme van de watermolen kan zien draaien. 

De molen

In een 300 jaar oud gebouw gelegen in Aubel, tegenover de Abdij van Val Dieu, ontdek je de typische infrastructuur van een watermolen waarvan het mechanisme nog steeds werkt. Maak gebruik van al je zintuigen door het graan aan te raken, te ruiken en te proeven en maal zelf je eigen graan.

Het natuurreservaat

Om je bezoek aan de molen te verrijken, kan je ook gaan wandelen in het hart van het natuurreservaat, met vijver, van 7 hectare beheerd door de Moulin en de organisatie Natagora. Het is mogelijk om het bezoek van de Moulin en het natuurreservaat te combineren met een bezoek aan de Abdij et de Brasserie van Val Dieu.

Het restaurant

De gebouwen van de Moulin du Val Dieu huisvest een taverne-brasserie waar je heerlijke streekgebonden gerechten kan verorberen samen met een bier of cider typisch van de Pays d'Aubel. Het restaurant heeft twee terrassen, een tuin en een speeltuin voor de kinderen, evenals een private parking tegenover die van de Abdij van Val-Dieu.

Een bezoek dat je honger en dorst voor kennis en voedsel zal stillen!

 

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden