• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

De Stuwdam van l'Eau d'Heure is gelegen op een site van 1800 ha gewijd aan sport- en ontspanningsactiviteiten, in de provincies Henegouwen en Namen. Dit indrukwekkende bouwwerk is het enige dat van binnen bezocht kan worden.

Een ludieke en leerrijke uitstap voor het hele gezin

De rondleiding begint met de oorsprong en de geschiedenis van de site dankzij een reuzengrote maquette. Vervolgens bezoek je de galerijen van de stuwdam, een wandeling van 450 m op 40 m onder de grond. De rondleiding omvat de Skywalk, een uitkijkpunt op 107 meter hoog boven de grond dat je een adembenemend zicht biedt op de meren van La Plate Taille, l'Eau d'Heure en Falemprise.

Sport- en ontspanningsactiviteiten voor een onvergetelijke dag

Naast de vele wandelroutes en RAVeL-paden rond het meer (35 km), biedt het Bike Park een unieke infrastructuur met mountainbikepistes, free ride, dual slalom, lift...

Praktisch

Het onthaalcentrum is het hele jaar 7 dagen op 7 open. Een meertalig team staat tot je beschikking om je raad en info te geven over de culturele en toeristische activiteiten.

En altijd met een glimlach!

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Het Covid Safe Ticket is verplicht vanaf 1 november 2021. Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Kortingsbon

BEZOEK AAN DE DAM EN SKYWALK - LACS DE L'EAU D'HEURE

1 korting aangeboden
€ 1 op de prijs van het bezoek aan de dam en de panoramische toren
Geldigheidsdatum: van 01-01-2021 tot 31-12-2021

Hetzij € 9,50 in plaats van € 10,50 (volwassenen) en € 8,50 in plaats van € 9,50 (kinderen).
Knip de bon uit en geef hem af aan de ingang bij aankomst.
Aanbod geldig in heel 2021 volgens de openingstijden.
Geldig voor maximaal 4 personen per bon, niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
Aanbod enkel geldig op vertoon van een afdruk van deze bon.
In geval van een online reservering raden wij je aan om vooraf per e-mail of telefoon contact op te nemen met de exploitant om te weten te komen hoe je van dit aanbod kan genieten.

Diensten

Fietsverhuur - Verblijfsservice

Voorzieningen

Cafetaria - Spellen - Daglicht - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - Speeltuin - Restaurant - Gemeenschappelijk sanitair - Terras

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden