• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

De Kasteelhoeve van Laval is een mooie karaktervolle woning uit de 17e eeuw en verwelkomt je in 6 landelijke gîtes in de stille en rustige omgeving van een gehucht midden in het Natuurpark van de 2 Ourthes.

Charmante landelijke gîtes

De ruime en supercomfortabele gîtes bevinden zich in een prachtige groene omgeving en beschikken over een binnenzwembad dat heel het jaar door 26 °C warm is.

Een weekend met familie of vrienden in de Ardennen

Vlak bij het domein vind je de historische plaatsen van de Tweede Wereldoorlog en het woud van Saint-Hubert.

Een authentieke gîte in hartje Ardennen!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 40 personen

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Activiteiten

Paardrijden - Hengelen - Zwembad - Sauna

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Spellen - Wasmachine - Vaatwasser - Niet-roker - Parking - Privé-sanitair - Droger - Televisie - Terras - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden