• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

De Kasteelhoeve van Laval is een mooie karaktervolle woning uit de 17e eeuw en verwelkomt je in 6 landelijke gîtes in de stille en rustige omgeving van een gehucht midden in het Natuurpark van de 2 Ourthes.

Charmante landelijke gîtes

De ruime en supercomfortabele gîtes bevinden zich in een prachtige groene omgeving en beschikken over een binnenzwembad dat heel het jaar door 26 °C warm is.

Een weekend met familie of vrienden in de Ardennen

Vlak bij het domein vind je de historische plaatsen van de Tweede Wereldoorlog en het woud van Saint-Hubert.

Een authentieke gîte in hartje Ardennen!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 40 personen

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Activiteiten

Paardrijden - Hengelen - Zwembad - Sauna

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Spellen - Wasmachine - Vaatwasser - Niet-roker - Parking - Privé-sanitair - Droger - Televisie - Terras - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden