• Kerstmarkt

De kerstmarkt van Seraing vindt plaats in het cultureel centrum. Kom ideeën opdoen voor je kerstgeschenken.

Je vindt er originele werken en unieke voorwerpen die lokaal gemaakt werden door gepassioneerde ontwerpers. De ambachtslui komen je hun knownhow tonen.

Programma

Ook dit jaar zullen bepaalde kunstenaars live aan het werk gaan, andere bieden gratis workshops aan. Er worden ook tal van concerten, voorstellingen en workshops voor kinderen georganiseerd tijdens het weekend.

Ontdek een unieke kerstmarkt met een gezellige sfeer

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand december 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden