• Attracties
  • Park/tuin

De haagbeuklaan van Haut-Marêt - ook wel Berceau van La Reid genoemd - is de langste van Europa. Een prachtige wandellocatie!

Wat is een haagbeuklaan?

Dit zijn haagbeuken die in dubbele uitlijning zijn geplant en zorgvuldig zijn uitgevoerd om een wieg (een gewelf) te vormen die door een metalen structuur wordt ondersteund.

Meer dan 4700 haagbeuken

  • De haagbeuklaan van Haut-Marêt bestaat uit bijna 5000 haagbeuken, het merendeel meer dan 100 jaar oud
  • Met zijn 573 m in een rechte lijn is deze groene tunnel een van de langste wandelingen in zijn soort in Europa. Voordat de Duitse tanks er in mei 1940 doorheen kwamen, was de laan zelfs twee keer zo lang!
  • Deze geklasseerde site, gerestaureerd in 1992, vormt een zeer uitzonderlijke en unieke wandellocatie in de streek.

Activiteiten in alle seizoenen

De Berceau van La Reid is het hele jaar door gratis toegankelijk.

De wandeling is aangenaam, ongeacht het seizoen: de kleuren variëren van wit tot verschillende groentinten en alle tinten goud.

Kom zeker langs als je La Reid bent!

 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden