• Attracties
  • Grot en spelonk

Maak een afspraak met een van je voorouders op enkele kilometers van Namen. Bezoek de Grot van Spy en treed in de voetsporen van de Neanderthaler.

De Grot van Spy steekt uit boven de vallei van de Orneau, een zijriviertje van de Samber.

In deze grote groene ruimte vind je vele getuigen van het leven van onze voorouders.

Een van de belangrijkste paleolithische gebieden van Europa

In 1886 werd een belangrijke ontdekking gedaan die tot op de dag van vandaag een belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis van de wetenschap is: de erkenning van het bestaan van een menselijk type dat archaïscher is dan de moderne mens, de Neanderthaler en zijn ouderdom.

Alles weten over de grot van Spy

Bezoek de nabijgelegen Espace de l'Homme de Spy.

Contact

Grotte de SpyN930,5190Jemeppe-Sur-Sambre
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden