• Attracties
  • Grot en spelonk

Maak een afspraak met een van je voorouders op enkele kilometers van Namen. Bezoek de Grot van Spy en treed in de voetsporen van de Neanderthaler.

De Grot van Spy steekt uit boven de vallei van de Orneau, een zijriviertje van de Samber.

In deze grote groene ruimte vind je vele getuigen van het leven van onze voorouders.

Een van de belangrijkste paleolithische gebieden van Europa

In 1886 werd een belangrijke ontdekking gedaan die tot op de dag van vandaag een belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis van de wetenschap is: de erkenning van het bestaan van een menselijk type dat archaïscher is dan de moderne mens, de Neanderthaler en zijn ouderdom.

Alles weten over de grot van Spy

Bezoek de nabijgelegen Espace de l'Homme de Spy.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden