• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Golfclub

Bij het Pro1Golf Entertainment Center kan je kennismaken met een nieuwe, moderne manier van golfen. Sportief of gewoon voor de fun, iedereen is welkom.

100% fun golfactiviteiten

Op deze site kan je een concept ontdekken dat uniek is in België. Een nieuwe visie op golf, waardoor de sport voor iedereen toegankelijk wordt.

Je vindt er:

  • een putt-putt minigolfparcours: 9 holes op een synthetisch grasveld
  • een pitch-putt minigolfparcours: 9 holes, vanaf 6 jaar.
  • Footgolf: slimme mix tussen golf en voetbal, met eenvoudige regels en een simpele techniek, die je kan spelen met je familie of je vrienden.
  • Discgolf: discipline met frisbees volgens de regels van het golf. .

Pro1Golf Academy

Pro1Golf is een gerenommeerde academie in België. Je wordt er begeleid door ervaren professionele lesgevers die je helpen, wat je niveau ook is (beginner tot ervaren speler).

De Golfclub van de Meren

Een golfparcours kon niet ontbreken bij de Meren van de Eau d'Heure en vandaag zijn er 9 holes aan de stuwdam van Plate Taille. Je zal onder de indruk zijn van het uitzicht op de site en van het kunstgrasveld van zowat 3000 meter lang, waarop het hele jaar door gespeeld kan worden.

Golfen aan de Meren van de Eau d'Heure: het kan voortaan dankzij Pro1Golf Entertainment!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Animatie - Kredietkaarten aanvaard

Voorzieningen

Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden