• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Golfclub

Bij het Pro1Golf Entertainment Center kan je kennismaken met een nieuwe, moderne manier van golfen. Sportief of gewoon voor de fun, iedereen is welkom.

100% fun golfactiviteiten

Op deze site kan je een concept ontdekken dat uniek is in België. Een nieuwe visie op golf, waardoor de sport voor iedereen toegankelijk wordt.

Je vindt er:

  • een putt-putt minigolfparcours: 9 holes op een synthetisch grasveld
  • een pitch-putt minigolfparcours: 9 holes, vanaf 6 jaar.
  • Footgolf: slimme mix tussen golf en voetbal, met eenvoudige regels en een simpele techniek, die je kan spelen met je familie of je vrienden.
  • Discgolf: discipline met frisbees volgens de regels van het golf. .

Pro1Golf Academy

Pro1Golf is een gerenommeerde academie in België. Je wordt er begeleid door ervaren professionele lesgevers die je helpen, wat je niveau ook is (beginner tot ervaren speler).

De Golfclub van de Meren

Een golfparcours kon niet ontbreken bij de Meren van de Eau d'Heure en vandaag zijn er 9 holes aan de stuwdam van Plate Taille. Je zal onder de indruk zijn van het uitzicht op de site en van het kunstgrasveld van zowat 3000 meter lang, waarop het hele jaar door gespeeld kan worden.

Golfen aan de Meren van de Eau d'Heure: het kan voortaan dankzij Pro1Golf Entertainment!

COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Tijdsduur

Minimumduur : 1:00

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Animatie - Kredietkaarten aanvaard

Activiteiten

Golf

Voorzieningen

Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden