• Attracties
  • Producent

De foie gras van Floumont is een echte ambachtelijke en kwaliteitsvolle foie gras. Deze lekkernij wordt gemaakt met het grootste respect voor dieren in Ortho, in de prachtige streek van La Roche-en-Ardenne.

In het hart van de Ardennen produceren Eric en Christina een zelfgemaakte foie gras van uitzonderlijke kwaliteit en een breed scala aan bijproducten van de Mulard-eend.

Met het grootste respect wordt de eend nog altijd gekropt met hele maïskorrels, wat de foie gras een heel bijzondere textuur geeft.

Je kan een rondleiding volgen. De eigenaren laten je de installaties zien en vervolgens kan je de producten proeven.

Kom de boerderij bezoeken op afspraak!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden