• Attracties
  • Producent

De foie gras van Floumont is een echte ambachtelijke en kwaliteitsvolle foie gras. Deze lekkernij wordt gemaakt met het grootste respect voor dieren in Ortho, in de prachtige streek van La Roche-en-Ardenne.

In het hart van de Ardennen produceren Eric en Christina een zelfgemaakte foie gras van uitzonderlijke kwaliteit en een breed scala aan bijproducten van de Mulard-eend.

Met het grootste respect wordt de eend nog altijd gekropt met hele maïskorrels, wat de foie gras een heel bijzondere textuur geeft.

Je kan een rondleiding volgen. De eigenaren laten je de installaties zien en vervolgens kan je de producten proeven.

Kom de boerderij bezoeken op afspraak!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden