• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Toeristische route - met de auto

Deze route van 38 km neemt je mee in Belgisch Lotharingen, in het Land van Aarlen (Arlon), gevormd door de gemeenten Attert, Aubange, Messancy en Aarlen.

Het is een streek op het kruispunt van de Franse en Duitse cultuur. Je ontdekt er een kleurrijk grensoverschrijdend erfgoed dat zich situeert in de sfeer van de folklore, in de cultuur, bij de producenten en zelfs in de streekkeuken.

Neem tijdens je tocht de tijd om te genieten van een Maitrank, die droge witte wijn die gearomatiseerd is met lievevrouwebedstro. Het is de typische drank van de streek van Aarlen. Echt eens proeven.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Lengte

Minimumafstand : 38 Km

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden