• Attracties
  • Producent

De geitenboerderij Chèvrerie de Borlon produceert, in Borlon vlakbij Durbuy, een biologische en ambachtelijke geitenkaas op basis van rauwe melk.

Het is Géraldine, geholpen door haar familie, die je verwelkomt op haar geitenboerderij. Ze is een grote dierenvriendin, die met respect voor het welzijn van haar dieren en het milieu, toeziet op de productie van kwaliteitskazen.

Biologische kazen

De biologische fokkerij telt een dertigtal geiten waarvan de melk meteen wordt verwerkt tot heerlijke kazen:

  • verse geitenkaas
  • halfharde geitenkaas
  • geaste geitenkaas in de vorm van een piramide
  • tomme
  • feta...

Koop deze heerlijke kazen in de boerderijwinkel!

Een bezoek

Als je geïnteresseerd bent in een bezoek aan de boerderij, aarzel dan niet! Afhankelijk van het seizoen kan je kijken naar het melken van de geiten, de lammetjes knuffelen, een wandeling maken met de dieren of deelnemen aan kaasworkshops.

Een lekkere uitstap in de natuur waar je zeker zal bezwijken voor de charme van deze kleine geitjes!

Contact

Tier de Viné 3,6941Durbuy
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden