Officiële classificatie van een attractie in Wallonië: 2 zonnen
  • Attracties
  • Kasteelpark
  • Park/tuin

In de omgeving van Mons, liggen rond het Kasteel van de Hertogen van Havré prachtige bloementuinen. Je kan ze bezoeken van juni tot september.

Neem voor het binnenkomen de tijd om, net voorbij het kantoor van de conciërge van het kasteel, het metalen deurtje open te duwen dat uitkomt op de siertuin, waar eenjarige planten, vaste planten en struiken worden gecombineerd.

Laat je bedwelmen door de tuin van de zintuigen, de planten die al hun geuren vrijgeven zodra je ze aanraakt.

Tot slot is er nog een tuin ontworpen in de Engelse stijl die taxus, vaste planten en rozen combineert. Hij lijkt te zijn verstopt achter zijn prieel en nodigt je uit om uit te rusten.

Praktische info voor je bezoek

Prijzen

  • € 1,50 per persoon
  • Gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar
  • Groepen van 10 personen: € 1/p.

Ticketverkoop eindigt 30 minuten voor sluitingstijd.

Ontdek ook het prachtige Kasteel van Havré.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Parking autocar - Parking tweewielers - Parking

Visites

Groep - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden