• Tentoonstelling

Laat je verwonderen door de Betoverende Tuin, een internationale tentoonstelling van hedendaagse kunst.  In Jodoigne.

De Betoverende Tuin is een eclectische tentoonstelling, met een veelheid aan uitingen in geest en vorm, variërend tussen het ongelooflijke en het mooie, het poëtische, het meditatieve, de uitnodiging tot bezinning.

Een nieuwe levensgrote tentoonstelling met als thema 'Fabuleuze wezens'. Een thema dat je onmiddellijk onderdompelt in een tijdloos, magisch en ontspannend universum. 

Kunst geïnspireerd door en in dialoog met de natuur

Kunstenaars uit de hele wereld zijn vertegenwoordigd om je werken aan te bieden in glas, steen, metaal, hout en keramiek, landart en streetart, geluidsinstallaties en muziek.

Voor een aangenaam bezoek is reserveren noodzakelijk via mail, telefoon of de website.

De Betoverende Tuin, een niet te missen evenement voor liefhebbers van natuur en kunst!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 24 juni tot 25 september 2022

Open op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen

Van 13.00 tot 20.00 uur

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden