• Tentoonstelling

Laat je verwonderen door de Betoverende Tuin, een internationale tentoonstelling van hedendaagse kunst.  In Jodoigne, van 25 juni 2021 tot 26 september 2021.

De Betoverende Tuin is een eclectische tentoonstelling, met een veelheid aan uitingen in geest en vorm, variërend tussen het ongelooflijke en het mooie, het poëtische, het meditatieve, de uitnodiging tot bezinning.

Kunst geïnspireerd door en in dialoog met de natuur

Kunstenaars uit de hele wereld zijn vertegenwoordigd om je werken aan te bieden in glas, steen, metaal, hout en keramiek, landart en streetart, geluidsinstallaties en muziek.

Voor een aangenaam bezoek is reserveren noodzakelijk.

Bewonder deze nieuwe editie van de Betoverende Tuin, een niet te missen evenement voor natuurliefhebbers!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 25 juni tot 26 september 2021.

Open op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen

Van 13.00 tot 20.00 uur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden