• Attracties
  • Religieus erfgoed

Als je in Aarlen verder wil kijken dan de landsgrenzen moet je naar de Belvédère klimmen.

Beklim de 141 treden en geniet van het prachtige panorama op Frankrijk, Duitsland en het Groothertogdom Luxemburg op de top van de Belvédèretoren.

Tussen 1905 en 1907 werd de klokkentoren van de Kapucijnen van de Sint-Donatiuskerk van Aarlen vervangen door een belvedère. Ze is welbekend bij de inwoners en een van de symbolen van de stad.

Er worden een aantal keer nocturnes georganiseerd om Aarlen "by night" te ontdekken.

Bij helder weer heb je een prachtig zicht over Aarlen en zijn 3 buurlanden!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Parking

Visites

Groep - EN - FR - NL - Individueel - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden