• Attracties
  • Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Golfclub

De Aqua Golf van de Meren van l'Eau d'Heure: een unieke activiteit in Europa! Ontdek het plezier van golf in dit buitengewone kader.

Met dit concept, rechtstreeks uit Sydney, Dubai en New York, ontdek je het plezier van aqua golf. Professionele golfers vinden er uitdagingen op hun maat en liefhebbers maken plezier met die unieke en leuke golfspelletje! Een synthetische putting green met 9 holes vormt de aanvulling op de Aqua Golf. De ideale plek om te werken aan je spel en challenges tussen vrienden te organiseren.

Aqua Golf in de praktijk

  • 15 grasmatten
  • 15 eilanden met gekalibreerde doelen tussen 25 en 175 m
  • Verhuur van clubs en ballen of eigen clubs toegelaten

Andere activiteiten  aan de Meren van l'Eau d'Heure

Hou je van buitengewone activiteiten? Probeer dan de Aqua Golf van de Meren van l'Eau d'Heure !

Contact

Centre d'Accueil de la Plate TailleRoute de la Plate Taille 99,6440Boussu-lez-Walcourt
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Tijdsduur

Minimumduur : 0:15

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Golf

Voorzieningen

Cafetaria - Terras

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden