• Wedstrijd/competitie

De 20 km van Bastogne is een wedstrijd voor amateur- of bevestigde joggers. 7 of 20 km met 3 andere gezinswandelingen.

Kies bij het vertrek aan Le Mardasson je route: 20 km of 7 km. Behalve de joggersparcours, worden 3 gezinswandelingen voorgesteld: 8, 13 en 21 km.

Praktisch

  • Bevoorrading voorzien langsheen het parcours.
  • Douches en kleedkamers zijn beschikbaar bij aankomst.
  • Er is mogelijkheid om ter plaatse een hapje te eten.

Inschrijven kan via de officiële website van de wedstrijd.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Op zondag 18 september 2022

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden