Een mooie foto plaats je graag op social media, toch? Voor een perfecte foto tijdens jouw vakantie in de Ardennen geven we je onze meest fotogenieke plekken. Daar maak je gegarandeerd een toffe foto. De beste tips voor gave locaties, van street art tot de allermooiste vergezichten.

Vergeet ons niet te taggen als je een foto plaatst! Op facebook met @BelgieToerisme en op Instagram @ArdennenBelgiëtoerisme zodat we mee kunnen genieten van jouw fotografietalent. Bekijk ook ons Facebook account voor meer inspiratie voor mooie plekken in de Ardennen

Het panorama van de Hérou

Een grandioos panorama op de beboste heuvels rondom en de rivier de Ourthe in de diepte zijn de sportieve wandeling naar dit punt meer dan waard!

 

De kleuren van Dinant

Dinant - Maas - Citadel - Collegiale kerk Onze-Lieve-Vrouw

Écht een plaatje voor een ansichtkaart. Maak je foto aan de oevers van de Maas, met je blik op de Citadel of in de mooie avondzon. Speel met kleuren, het water en maak jouw beste selfie.

 

Het station van Luik-Guillemins

Ga op de foto met ‘Liège Together' voor het prachtige moderne vormgegeven gebouw. Likes verzekerd!

 

Het uitzicht van Frahan

Om het perfecte plaatje te schieten moet je eerst een spannende wandeling in Botassart maken over een steil pad via enkele laddertjes. Misschien onderweg ook foto’s maken?

 

Het mooiste dorpje Torgny

Torgny is een van de Mooiste Dorpen van Wallonië. Je waant je hier in de Provence door de huizen in warme tinten en rode pannendaken. En dan die wijngaarden!

 

Streetart in Charleroi

Het industriële erfgoed maakt vanzelf de creatieveling in je wakker. Bijzondere gebouwen en muren vol kleurenexplosies van graffiti zijn de perfecte achtergrond voor coole foto’s!

 

Verbluffend uitzicht op de Tombeau du Géant

Een prachtige foto met een waanzinnig uitzicht! Zoek jij een zonnig plekje uit voor de beste foto met het Graf van de Reus op de achtergrond?

 

Sprookjesachtig Kasteel Vêves

Kom het kasteel van Celles-Vêves bezoeken

Het kasteel staat bovenop een rotspunt, heeft vijf schitterende torens en is omringd door weelderige natuur. Ideale condities voor jouw topfoto’s.

 

Mystieke Hoge Venen

Een uniek natuurgebied met mystieke sfeer. Probeer eens een foto met wolkensluiers, mistflarden of vroeg in de ochtend. Dan krijgt het landschap iets surrealistisch: vreemd maar prachtig.

 

The Turtle "Searching for Utopia"

Sculpture of turtle at the Citadel of Namur - Sculpture by Jan Fabre

Ga bij de citadel van Namen op de foto met deze geweldige bronzen ‘Schildpad' van kunstenaar Fabre. Met het fabuleuze uitzicht over de stad als extra cadeautje.

 

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden