• Attracties
  • Producent

Jenever, ratafia, rum, likeuren, aperitieven of digestieven kunnen wel door iedereen gesmaakt worden. DD Spiritueux, een ambachtelijke stokerij in Jumet nodigt je uit om het Waalse vakmanschap over sterkedrankproductie te ontdekken. Na de rondleiding is het tijd om te proeven!

Een rondleiding boordevol smaken en ontdekkingen

Op slechts enkele minuten van Charleroi, in Jumet vind je de DD Spiritueux stokerij waar likeuren op basis van edele grondstoffen worden aangeboden. Sinds 2006 streven ze hun doel na: het vakmanschap van de Waalse streekproducten promoten en beschermen. 

DD Spiritueux personaliseert zijn producten naar jouw smaak

Ben je op zoek naar een uniek product voor een bepaald evenement? Zoek je een combinatie van kwaliteitsvolle grondstoffen en betrouwbare expertise? Dan ben je aan het juiste adres bij DD Spiritueux! Wij bieden je een nieuw exclusief product aan, zelfs in kleine hoeveelheden! 

Dankzij Visit'Entreprise, opent DD Spiritueux zijn deuren voor het grote publiek

  • Voorstelling van de productietechnieken die gebruikt worden bij natuurlijke aroma's
  • Bottle-afdeling
  • Etiketteringsruimte
  • Opslagsruimte
  • Proeven van een selectie van de producten 
  • Vrije toegang tot de winkel 

Breng een bezoekje aan DD Spiritueux, een ambachtelijke Waalse aperitief- en likeurproducent in Jumet! 

 

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - FR - Individueel - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden