• Bezoek

Keer terug in de tijd voor de Dag van de Man van Spy om de Prehistorie te ontdekken aan de hand van originele animaties. Kom te weten hoe de bewoners van de grot de silex sneden, vuur maakten en hun wapens en werktuigen maakten. 

Wandel rond op de site in gezelschap van een gids en ontdek waarom de Man van Spy zo beroemd is.

Op het programma

Ontdek hoe de silex gesneden werd en hoe vuur, aardewerk, wapens en sieraden gemaakt werden. Geleide wandelingen brengen je bij de grot van Spy, waar klein en groot zich kunnen amuseren op een ludiek speleoparcours.

En dat is nog niet alles, er staan je nog veel meer verrassingen te wachten op deze dag!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juli 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden