• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking
  • Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

Ontdek hoe je je gerechten op een originele manier kunt verfraaien door gebruik te maken van wilde planten via workshops en natuurwandelingen.

Deze jonge vereniging heeft als doel het gebruik van eetbare planten in de voeding te bevorderen. Ze brengen immers veel voordelen met zich mee waar we niet echt aan denken: mooie smaken, voordelen voor de gezondheid, verminderde impact op het milieu, herverbinding met de natuur en met onszelf, enz.

Anders koken

Cuisine Sauvage biedt vele activiteiten rond planten:

  • een kookcursus bestaande uit 10 lessen.
  • natuurontdekkingswandelingen gedurende 2u30.
  • Kookworkshops per dag, in groepen.
  • organisatie van evenementen voor particulieren, scholen, bedrijven en cateringprofessionals.

Cuisine Sauvage heeft een tuin met eetbare planten in Jambes, in de buurt van Namen. Er is een ruime eetkamer met een grote keuken voor workshops.

De pluspunten

De vereniging organiseert activiteiten waar je ook bent! Voor een avondje thuis met vrienden, in een gîte met je gezin, in het hart van een bos waar je van houdt... Alles is mogelijk.

L'équipée sauvage

Elk jaar in september vind je l'Equipée Sauvage, een uniek cuistax-avontuur in de Citadel van Namen. Een reis rond het thema wilde planten met haltes en proeverijen in de mooiste plaatsen van de Waalse hoofdstad.

Stel je recepten voor

Je krijgt heel wat nieuwe ideeën voor het bereiden van een aantal heerlijke maaltijden. Je kan ook je recepten op de website van Cuisine Sauvage plaatsen en je laten inspireren door de reeds geplaatste recepten.

heart Onze favoriet
Een ongewone en originele activiteit die leren, natuur en koken combineert.

Leer hoe je plantkunde en gastronomie kunt combineren door je keuken groener en leuker te maken!

Contact

Rue de Dave 686,5100Namur
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden