• Tentoonstelling

Cosmos, een tentoonstelling over kosmische verschijnselen aan de hand van het werk van verschillende ontwerpers. Te zien van 24 oktober 2021 tot 27 februari 2022 in het CID-Grand-Hornu in Boussu.

In samenwerking met de internationaal vermaarde Belgische kosmoloog Thomas Hertog bereidt het CID een tentoonstelling voor over kosmische verschijnselen aan de hand van het werk van verschillende ontwerpers.

Sinds enkele jaren werkt Thomas Hertog samen met de wereld van de kunsten (dans, theater, enz.) om in de artistieke expressie een andere taal te vinden om te spreken over de complexiteit van de kosmos.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 24 oktober 2020 tot vrijdag 03 juni 2022.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden