• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen

Verken de streek van Ciney op een andere manier en ontdek sites die de Eerste en de Tweede Wereldoorlog herdenken. Dit circuit is voor iedereen en het hele jaar toegankelijk.

Over bier en ook geschiedenis

Ciney onthult een deel van haar verhaal door middel van een herdenkingscircuit. Het neemt je mee in het spoor van de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Volg de route, bewonder de prachtige landschappen en ontdek de gedenkstenen, gedenkplaten en andere herinneringsplaatsen.

De brochure "Patrimoine mémoriel Ciney", gratis verkrijgbaar bij de Dienst voor Toerisme van de Ciney, leidt je door deze historische rondleiding.

Een wandeling die je bijblijft.
 

Office du Tourisme de CineyPlace Monseu 23,5590Ciney
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden