• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen

Verken de streek van Ciney op een andere manier en ontdek sites die de Eerste en de Tweede Wereldoorlog herdenken. Dit circuit is voor iedereen en het hele jaar toegankelijk.

Over bier en ook geschiedenis

Ciney onthult een deel van haar verhaal door middel van een herdenkingscircuit. Het neemt je mee in het spoor van de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Volg de route, bewonder de prachtige landschappen en ontdek de gedenkstenen, gedenkplaten en andere herinneringsplaatsen.

De brochure "Patrimoine mémoriel Ciney", gratis verkrijgbaar bij de Dienst voor Toerisme van de Ciney, leidt je door deze historische rondleiding.

Een wandeling die je bijblijft.
 

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden