• Attracties
  • Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Motorsporten

Het circuit van Chimay is een wegcircuit van 4,5 km rond het mooie prinsbisdom van Chimay. Ontdek de bochten tijdens een motorevenement.

Een paar woorden over het circuit en het tracé

Gelegen in de Laars van Henegouwen, op enkele kilometers van de Franse grens is Chimay een vorstendom dat bekend staat om zijn beroemde trappistenbier, kaas en kasteel. Ontdek een ander facet van Chimay, zijn circuit!

Chimay heeft een circuit van 4,5 km dat de prachtige landschappen en dorpen van de regio doorkruist. Hoewel het een vrij technisch wegcircuit is, is het buiten de race- of ontmoetingsperiodes opengesteld voor het verkeer. Veel chicanes snijden de lange rechte stukken van het circuit af.

Evenementen op het circuit van Chimay

Het circuit van Chimay is sinds 1926 actief, ook al is de huidige versie van het circuit slechts 4,5 km, de helft van de oorspronkelijke versie. Er vinden veel races of bijeenkomsten plaats.

De Europese Bug-in, een van de grootste bijeenkomsten van VW-liefhebbers, en de iconische "Cox" vinden om de 2 jaar plaats op het circuit. Een grote motoronderdelenruil: de Classic Bikes. Classic Bikes, een echte vintage motorrace (tot 1982). De Open Trophy en andere spannende evenementen.

Tussen twee stukken kaas en een trappistenbier is er altijd een motorevenement op het Circuit van Chimay.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden