• Attracties
  • Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Motorsporten

Herbeleef de sfeer van de motorwedstrijden van weleer. Afspraak aan het circuit van Gedinne, rechte lijnen en bochten door het Naamse platteland.

Het circuit van Gedinne bevindt zich in de provincie Namen, ten zuiden van Dinant en vlak bij de Franse grens. Dit circuit is 5 km lang en is buiten de wedstrijdperiodes of meetings toegankelijk voor het verkeer. 

De Belgian Classic T

Een manche van het Belgisch kampioenschap Classic Bike en van de Challenge CRMB speelt zich af op het circuit van Gedinne. De naam van de proef, Belgian Classic T, verwijst naar de bekende motorwedstrijd die gehouden wordt op het eiland Man in Engeland. Net als de Britse wedstrijd ligt dit circuit in de natuur en heeft het de geest van de "klassieke motor". Het hoofdcircuit is toegankelijk voor iedere bestuurder van een motor (en/of sidecar) van voor 1972. Je kunt dan een vergunning krijgen voor een dag.

Het circuit van Gedinne laat je genieten van het plezier van motorwedstrijden van weleer op het Naamse platteland.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden