• Attracties
  • Chocolatier
  • Producent

Al 2 generaties lang is Legast de bekendste chocolaterie van heel Braine-le-Comte. Van de cacaoboon tot de chocoladereep, alle stappen van het productieproces gebeuren handmatig door de ambachtslieden.

Ambachtelijke pralines, chocoladerepen, gemaakt van Latijns-Amerikaanse cacaobonen, mendiants, chocoladekoekjes, smeerpasta's en fruitrepen, orangettes, macarons, confituurtjes en zelfs thee en chocolade zonder suiker.

Bioproducten en ambachtelijke methodes

De chocoladerepen worden gemaakt van bio-cacaobonen en bio-rietsuiker. De ambachtelijke werkwijze werd er behouden om de aroma's beter te bewaren.

Chocolaterie Legast werkt enkel met de beste cacao vanop kleine plantages in Latijns-Amerika. Je proeft smaken van Venezuela tot Peru, langs Colombia en Ecuador.

Bij Chocolaterie Legast in 's-Gravenbrakel zal je keer op keer verrast worden door de uitstekende kwaliteit van de producten.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - EN - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden