pdf

Chocolaterie Legast in Braine-le-Comte

  • Chocolatier
  • Producent

Al 2 generaties lang is Legast de bekendste chocolaterie van heel Braine-le-Comte. Van de cacaoboon tot de chocoladereep, alle stappen van het productieproces gebeuren handmatig door de ambachtslieden.

Ambachtelijke pralines, chocoladerepen, gemaakt van Latijns-Amerikaanse cacaobonen, mendiants, chocoladekoekjes, smeerpasta's en fruitrepen, orangettes, macarons, confituurtjes en zelfs thee en chocolade zonder suiker.

Bioproducten en ambachtelijke methodes

De chocoladerepen worden gemaakt van bio-cacaobonen en bio-rietsuiker. De ambachtelijke werkwijze werd er behouden om de aroma's beter te bewaren.

Chocolaterie Legast werkt enkel met de beste cacao vanop kleine plantages in Latijns-Amerika. Je proeft smaken van Venezuela tot Peru, langs Colombia en Ecuador.

Bij Chocolaterie Legast in 's-Gravenbrakel zal je keer op keer verrast worden door de uitstekende kwaliteit van de producten.

Diensten/Faciliteiten

Diensten

  • Verkooppunt
  • Proeverij
  • Bezoek aan de infrastructuur
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.