• Attracties
  • Chocolatier

Chocolaterie C Comme is een artisanale chocolaterie in Dottignies, Moeskroen. Laat je verleiden door passie en smelt voor de smaak van heerlijke chocolade.

Chocolaterie C Comme combineert de passie voor de keuken met die voor de chocolade in de persoon van Charlotte et François.

Het resultaat hiervan is een ambachtelijke chocolaterie, waar alles in huis wordt bereid, nl. in het atelier achter de winkel.

De chocoladecreaties

Chocolade is in de eerste plaats een bron van plezier, het plezier om chocolade te eten en cadeau te doen. Alle gelegenheden zijn goed om de snoepdoos of bereide zoetigheden boven te halen. 

De Chocolaterie C Comme biedt je een uitgebreid gamma dat voortdurend vernieuwd wordt met ideeën en speciale presentaties voor de chocoladecreaties.

Chocolaterie C Comme, passie voor ambachtelijke chocolade

 

Contact

Boulevards des canadiens 30 1,7711Dottignies
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden