• Attracties
  • Chocolatier

In het dorpscentrum van Horrues, vlak bij Zinnik, biedt chocolaterie Au Manon d'Hor je pralines, ijsjes, tijdelijke creaties, taarten of gepersonaliseerde producten aan. 

Verras je smaakpapillen en geef je ogen de kost dankzij de talloze creaties

Lekkernij met honing, truffels met lavendel, ouderwetse pralines, kruidenkoekjes ... het zijn slechts enkele van de vele creaties die in het atelier Manon d'Hor gemaakt worden.
Traditionele werkwijze en vernieuwing van smaken. Laat je overweldigen door de smaak van deze chocolade.

Manon d'Hor biedt ook prachtige verpakkingen van pralines, taarten of cadeaus aan, aangepast aan jouw wensen en aan het seizoen, of gepersonaliseerde verpakkingen met een foto of logo.

Verkozen tot beste praline op Trophée Chocolaterie 2012.

De Saint-Martin, creatie van Manon d'Hor, is een ganache met karamel, mangopuree en een Caraibische cocktail, gemaakt met chocolade uit Madagascar.

Deel de passie voor chocolade

Neem deel aan de workshop Chocolatissimo, waar je zelf aan de slag zal kunnen gaan als chocolatier. Je zal er verschillende originele producten kunnen maken en mogen meenemen. Enkel op reservatie.

Je kan ook, op reservatie, het atelier bezoeken, een demonstratie bijwonen en chocolade proeven.

Verras je smaakpapillen en geef je ogen de kost dankzij de talloze creaties van de Chocolaterie Au Manon d'Hor.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden