• Attracties
  • Chocolatier

In het dorpscentrum van Horrues, vlak bij Zinnik, biedt chocolaterie Au Manon d'Hor je pralines, ijsjes, tijdelijke creaties, taarten of gepersonaliseerde producten aan. 

Verras je smaakpapillen en geef je ogen de kost dankzij de talloze creaties

Lekkernij met honing, truffels met lavendel, ouderwetse pralines, kruidenkoekjes ... het zijn slechts enkele van de vele creaties die in het atelier Manon d'Hor gemaakt worden.
Traditionele werkwijze en vernieuwing van smaken. Laat je overweldigen door de smaak van deze chocolade.

Manon d'Hor biedt ook prachtige verpakkingen van pralines, taarten of cadeaus aan, aangepast aan jouw wensen en aan het seizoen, of gepersonaliseerde verpakkingen met een foto of logo.

Verkozen tot beste praline op Trophée Chocolaterie 2012.

De Saint-Martin, creatie van Manon d'Hor, is een ganache met karamel, mangopuree en een Caraibische cocktail, gemaakt met chocolade uit Madagascar.

Deel de passie voor chocolade

Neem deel aan de workshop Chocolatissimo, waar je zelf aan de slag zal kunnen gaan als chocolatier. Je zal er verschillende originele producten kunnen maken en mogen meenemen. Enkel op reservatie.

Je kan ook, op reservatie, het atelier bezoeken, een demonstratie bijwonen en chocolade proeven.

Verras je smaakpapillen en geef je ogen de kost dankzij de talloze creaties van de Chocolaterie Au Manon d'Hor.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden