• Attracties
  • Chocolatier

Bezoek Chez Lio en proef de ambachtelijke chocolade. Je vindt er grote keuze chocolade, gebak en ijs die met zorg bereid worden.

Bezoek aan het atelier van Lio

De bezoeken vinden plaats na reservering voor groepen van minimum 10 personen. Het bezoek omvat demonstratie en proeverij.

Winkel in Lasne

Je vindt de producten van Lio terug in een winkel in het centrum van Lasne, waar je pralines, gebak en ijs kan kopen of proeven.

Als je houdt van lekkers, dan moet je Lio ontmoeten!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden