• Attracties
  • Chocolatier

Bezoek Chez Lio en proef de ambachtelijke chocolade. Je vindt er grote keuze chocolade, gebak en ijs die met zorg bereid worden.

Bezoek aan het atelier van Lio

De bezoeken vinden plaats na reservering voor groepen van minimum 10 personen. Het bezoek omvat demonstratie en proeverij.

Winkel in Lasne

Je vindt de producten van Lio terug in een winkel in het centrum van Lasne, waar je pralines, gebak en ijs kan kopen of proeven.

Als je houdt van lekkers, dan moet je Lio ontmoeten!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden