• Attracties
  • Chocolatier

Bezoek Chez Lio en proef de ambachtelijke chocolade. Je vindt er grote keuze chocolade, gebak en ijs die met zorg bereid worden.

Bezoek aan het atelier van Lio

De bezoeken vinden plaats na reservering voor groepen van minimum 10 personen. Het bezoek omvat demonstratie en proeverij.

Winkel in Lasne

Je vindt de producten van Lio terug in een winkel in het centrum van Lasne, waar je pralines, gebak en ijs kan kopen of proeven.

Als je houdt van lekkers, dan moet je Lio ontmoeten!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden