• Hotel
  • Hotel-kasteel
  • Designhotel

Het Château d'Hassonville is een 3-sterrenhotel in Marche-en-Famenne. Het beschikt over seminariezalen en een gerenommeerd gastronomisch restaurant.

De Zonnekoning, Lodewijk de 14e, in hoogsteigen persoon viel voor deze prachtige omgeving. Het 17e-eeuwse Château d'Hassonville en het privépark van 55 hectaren werden aangelegd als jachtpaviljoen. 

Het hotel beschikt momenteel over 20 comfortabele kamers en suites die je laten proeven van het echte kasteelleven.

De gezellige, maar toch ook discrete sfeer is de ideale setting voor een ontspannend verblijf ver weg van de stadsdrukte. 

Voor een onvergetelijke gastronomisch ervaring bereidt de Chef van het "Grand Pavillon" verrukkelijke en verfijnde gerechten.

Op aanvraag kunnen wij ook diverse activiteiten aanbieden: schermen, ballonvaart, rit op een paardenkoets, kleiduifschieten, jeepsafari, ...

Conferentiezalen voor je evenementen

Er zijn verschillende zalen waar congressen, seminaries of familiebijeenkomsten kunnen worden georganiseerd. Het gerenommeerde gastronomische restaurant biedt wijnproeverijen aan.

Capaciteit van de grootste zaal: max. 40 personen

Een exclusief verblijf in een rustige werkomgeving

Maandag en dinsdag is het Château d'Hassonville gesloten voor individuele hotelgasten.
 

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 47 personen

Aantal kamers : 20

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Nederlands

Diensten

Babysitting - Kredietkaarten aanvaard - Halfpension - Fietsverhuur - Volpension - Ontbijt

Activiteiten

Paardrijden - Golf - Hengelen - Sauna - Tennis - Fietsen

Voorzieningen

Lift - Bar - Kluis - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden