• Hotel
  • Hotel-kasteel
  • Romantisch hotel

Het Château de Granvoir is een 3-sterrenhotel gelegen in de streek van Neufchâteau. Een uitzonderlijk kader met een aparte charme.

Dit 3-sterre etablissement is een voormalige 17e-eeuwse kasteelhoeve, die volledig is gerenoveerd met behoud van de typische charme van de oude Ardense huizen. Het is omgeven door een bospark en wordt begrensd door een rivier. Je zult verliefd worden op de elegantie van de plaats.

Beschrijving van het kasteel

Het heeft:

  • 7 tweepersoonskamers en 1 luxesuite. Alle kamers hebben een tweepersoonsbed en een eigen badkamer, behalve de gezinssuite die, naast een tweepersoonsbed, 3 eenpersoonsbedden heeft.
  • Château de Grandvoir heeft zijn eigen brouwerij en produceert zijn eigen bier "le Vaurien"
  • een uitstekend privérestaurant met seizoensmenu's.
  • een lokaal ontbijt elke ochtend.
  • het is mogelijk de zalen van het etablissement in te richten voor je seminars en privérecepties, binnen of buiten.

Activiteiten in de omgeving van het hotel

In en rond het kasteelpark zijn diverse wandelingen mogelijk.

Een geraffineerd en elegant verblijf in alle rust.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 19 personen

Aantal kamers : 9

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Interne catering - Ontbijt

Activiteiten

Hengelen

Voorzieningen

Kluis - Open haard of houtkachel - Tuin - Spellen - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden