• Hotel
  • Hotel-kasteel

Het Château de Granvoir is een 3-sterrenhotel gelegen in de streek van Neufchâteau. Dit buitengewone en charmante hotel beschikt over 8 kamers.

In het hotel van het Château de Grandvoir vind je 8 kamers, waarvan 2 suites. Alle kamers zijn luxueus ingericht en beschikken over een badkamer (douche, bad of beide). Het zijn allemaal tweepersoonskamer, behalve de gezinssuite, die naast een tweepersoonsbed ook over 3 eenpersoonsbedden beschikt.

Dit 3-sterrenhotel is een oude kasteelhoeve uit de 17e eeuw die volledig gerenoveerd werd met behoud van de typische charme van de oude Ardense gebouwen.

Rond het hotel ligt een bospark en er loopt een rivier naast.

Het Château de Grandvoir beschikt eveneens over een uitstekend privérestaurant met seizoensmenu's.

Het is mogelijk om de zalen van het hotel in te richten voor seminaries en privérecepties, zowel binnen als buiten.

Heliport mogelijk

Huisdieren niet toegelaten

Activiteiten in de omgeving van het hotel

Je kan gaan wandelen in het kasteelpark of in de buurt. In het kasteel zijn wandelkaarten te koop. Je kan ook een fiets huren of je eigen fiets meebrengen. De champignonwandeling in de herfst is ook de moeite waard.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 19 personen

Aantal kamers : 8

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Interne catering - Ontbijt

Activiteiten

Hengelen

Voorzieningen

Kluis - Tuin - Spellen - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden