• Attracties
  • Vrijetijdscentrum/-park
  • Sport & Ontspanning

Het Château de Chérimont is internationaal bekend voor zijn off road terrein voor 4x4's. Ook fans van de schietsport kunnen er terecht: kleiduifschieten, Field Target, paintball en lasergames behoren tot de mogelijkheden. Er zijn ook een paar nieuwigheden, zoals ArcTRAP, Flashing Ball en Arrow Combat.

Het creatieve Event Team biedt een gloednieuw, dynamisch en gevarieerd programma aan, helemaal aangepast aan je wensen en budget. Teambuilding, animatie bij seminaries en vergaderingen of gewoon voor het plezier!

De activiteiten rond het kasteel

Je kan er ook andere spannende activiteiten beleven, zoals Sporting Arrow, een soort kleiduifschieten met een doelwit in mousse. De sport is erg geliefd bij Britten en je kan ze nergens anders in België beoefenen. Je kan ook kiezen voor  Arrow Combat, een vechtsport met pijl en boog!

Of wat dacht je van geblinddoekt autorijden? Op een terrein dat met kegels is afgebakend, tonen de deelnemers hun rijtechniek door geblinddoekt een Range Rover te besturen. Ze moeten het voertuig zo snel mogelijk op de bestemming krijgen, en dit enkel met instructies van de co-piloot. Teamspirit vereist! 

Contact

Chemin de Chérimont,5300Andenne
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden