• Attracties
  • Producent

 

Champignons Smartmush in Walhain nodigt je uit om alles over champignons en de kweek ervan te ontdekken.

Een mooie ontdekking van kennis en kunde

Quentin en Theodore, 2 jonge ondernemers, hebben deze eco-educatieve champignonkwekerij ontwikkeld.

Ze bieden hun biologische champignons te koop aan in korte keten, zoals grijze, gele of roze oesterzwammen, shiitajes of namekos.

Groepsactiviteiten

Als je op zoek bent naar activiteiten voor scholen, groepen of voor teambuilding, neem dan contact op met Theodore om een aangenaam moment in de natuur door te brengen en de champignons en hun kwekerij te ontdekken.

Een heel programma, vol met smaken en kennis, dat gericht is op ontdekking!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden