• Tentoonstelling
  • Festival

Ontdek in Namen, de Waalse hoofdstad, deze nieuwe editie van Chambres avec Vues, een kunstenaarsroute.

Dit evenement wordt georganiseerd in het kader van Namur Confluent Culture en heeft tot doel de creativiteit in de verf te zetten en artistieke stijlen en disciplines met elkaar te confronteren.

Chambres avec Vues wil ook ontmoetingen uitlokken tussen kunstenaars, liefhebbers en nieuwsgierige bezoekers.

Kunst voor iedereen toegankelijk maken

De route Chambrs avec Vues staat open voor iedereen, ervaren kunstenaars of beginners en voor alle vormen van beeldende kunst.

De Stad Namen had in 2018 meer dan 500 ontwerpers verzameld in 200 tentoonstellingslocaties die door duizenden nieuwsgierigen werden bezocht. Dit was een kans voor de Waalse hoofdstad om kunst voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken door in te zetten op de nabijheid, de diversiteit en het gratis karakter van de tentoonstellingen.

Kunstliefhebber of nieuwsgierig? Kom in maart naar Namen!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand maart 2022 (1)

Evenement gepland voor de maand maart 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden