• Pass

Dankzij de Cer'futé kun je profiteren van kortingen op 25 activiteiten in de gemeenten Libin, Libramont-Chevigny, Saint-Hubert en Tellin.

Waar kan ik de pas kopen?

De Cer'futé biedt je twee soorten passen aan:

  • De petit pass (€ 5) geeft recht op 3 aanbiedingen "activiteiten" naar keuze + 3 aanbiedingen "gastronomie" naar keuze.
  • De grand pass (€ 8) geeft recht op 5 "activiteiten" aanbiedingen naar keuze + 5 "gastronomische breaks" aanbiedingen naar keuze.

Je kunt deze passen kopen bij de verschillende Diensten voor Toerisme, Toeristische infokantoren en Huizen voor Toerisme in de streek.
De contactgegevens vind je op de contactpagina van de website over de .

De voordelen van de pass

Bezoek meer attracties en geef minder uit! Bij aankoop van een pass ontvang je een exclusieve reisgids en de suggesties van Cer'futé, onderverdeeld in 4 thema's:

Ontdek alle te combineren activiteiten op de website van Cer'futé.

Voorwaarden

Toon de pass aan de ingang van de partnerinstellingen om van de voordelen te kunnen genieten.

Met de Cer'futé combineer je activiteiten naar wens tegen een miniprijs!

 

Ontdek nog andere leuke tips

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden