• Attracties
  • Producent
  • Rondleiding en ontdekking

Kom de geheimen van de fijne vleeswaren van Marcassou ontdekken. En na het bezoek volgt een proeverij. Daar valt toch niet aan te weerstaan? Afspraak in het Centre Marcassou in Champlon.

Een heerlijke en traditionele salami uit de Ardennen

Met Marcassou spreekt het hart van de Ardennen je aan. Uit verse producten en traditionele fijne vleeswaren ontstaat heerlijke charcuterie: van salami's tot gezouten hammen. Kom ze allemaal ontdekken.

Ontdek de geschiedenis van Marcassou

De voormalige productieruimte van Marcassou werd omgevormd tot een authentiek ‘Centre Marcassou’. Ontdek de geschiedenis van Marcassou en ontdekken hoe je favoriete charcuterie gemaakt wordt. Uiteraard kan je ze ook proeven.

Praktische informatie

Het Centre Marcassou is elke werkdag geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur (laatste toegang om 16.00 uur).
Gesloten in het weekend en op feestdagen.
Het centrum kan bezocht worden in +/- 1.30 uur (bezoek en proeverij).
Toegang is € 5 voor volwassenen en gratis voor kinderen (jonger dan 12 jaar) die worden begeleid door een betalende volwassene.
De prijs is inclusief het bezoek, een drankje en een proeverij.
Groepsprijzen vanaf 40 personen (max. 65)
Reservering verplicht op 084/45 00 00 of centre@marcassou.be

Marcassou, de heerlijke charcuterie uit de Ardennen ontdek je in het Centre Marcassou in Champlon.

Contact

Route de la Barrière 72,6971Champlon
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden