• Folklore en traditie

Ontdek de feestelijke sfeer op het Carnaval van Waver. Vreugdevuur, carnavalsgroepen, stoet en zoveel meer op het programma. 

Een jury, samengesteld uit mensen van buiten het Reuzencomité, kiest een kleine prins en een kleine prinses Carnaval die de volgende dag worden uitgenodigd om deel te nemen aan het Grote Carnaval.

Carnaval en vreugdevuur

Zaterdag, een dag gewijd aan kinderen. Bezoek het stadhuis en de straten van Waver en geniet van de verschillende activiteiten voor 5- tot 13-jarigen. 

Op zondag, vanaf 10.00 uur, is het centrum van de stad voetgangersgebied. Het wordt in vuur en vlam gezet op het geluid van de "ra" van de drums en de sfeer van de muziek van Waverse groepen of gastgroepen.
De dag gaat verder met de overhandiging van het kostuum aan de beroemde Maca, de carnavalsstoet met de laatste ronde en het Vreugdevuur

Een uniek carnaval dat je niet mag missen!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand maart 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden