• Folklore en traditie

Ontdek de feestelijke sfeer op het Carnaval van Waver. Vreugdevuur, carnavalsgroepen, stoet en zoveel meer op het programma. 

Een jury, samengesteld uit mensen van buiten het Reuzencomité, kiest een kleine prins en een kleine prinses Carnaval die de volgende dag worden uitgenodigd om deel te nemen aan het Grote Carnaval.

Carnaval en vreugdevuur

Zaterdag, een dag gewijd aan kinderen. Bezoek het stadhuis en de straten van Waver en geniet van de verschillende activiteiten voor 5- tot 13-jarigen. 

Op zondag, vanaf 10.00 uur, is het centrum van de stad voetgangersgebied. Het wordt in vuur en vlam gezet op het geluid van de "ra" van de drums en de sfeer van de muziek van Waverse groepen of gastgroepen.
De dag gaat verder met de overhandiging van het kostuum aan de beroemde Maca, de carnavalsstoet met de laatste ronde en het Vreugdevuur

Een uniek carnaval dat je niet mag missen!

Contact

Place de l'hôtel de ville,1300Wavre
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand maart 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden