• Folklore en traditie

Het Carnaval van de Laetare in Welkenraedt past volledig in de traditie van de grote Rijnlandcarnavals.

Een van de kenmerken van dit carnaval is de kroning van het kinderprinsenpaar, naast de traditionele inwijding van Prins en Prinses Carnaval.

De grootste aantrekkingskracht van de Laetare van Welkenraedt is natuurlijk de Grote Optocht, waaraan een indrukwekkend aantal groepen en originele en rijkversierde wagens deelnemen.

De festiviteiten worden 's avonds afgesloten met een groot bal in een grote tent op de Place des Combattants.

Mist dit originele en mooi ingeklede carnavalevenement niet!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand maart 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden