• Camping
  • Toeristische camping

De camping van het Domaine de Claire-Fontaine ligt midden in de groene omgeving van Godarville. Camping du Domaine de Claire-Fontaine biedt je een vakantie met ontspanning.

Het Domaine de Claire Fontaine ligt in de provincie Henegouwen, ongeveer 20 km van Charleroi en 30 km van Bergen. Het ligt in een groene ruimte, aan de rand van het meer van Godarville en het ontspanningscentrum met vele activiteiten, deze camping opent de deuren van maart tot oktober.

Er zijn 218 standplaatsen beschikbaar voor je caravan. De sanitaire blokken omvatten toiletten, douches, spoel- en wasbakken.

Uitrusting en activiteiten

De camping beschikt over een restaurant en parking. Ook profiteert het gebied van de recreatieve faciliteiten zoals de speeltuin voor kinderen, midgetgolf, waterfietsen, beachvolleybal, wandelparcours en zip line. Zwemmen en vissen is ook toegestaan. In het ontspanningscentrum worden tijdens het seizoen veel evenementen georganiseerd.

Alles wordt gedaan om je thuis te laten voelen!

Contact

Avenue Clémenceau 11,7160Godarville
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Seizoenskampeerplaats : 218

Toeristische kampeerplaats : 75

Gesproken talen

Frans

Diensten

Kredietkaarten aanvaard

Activiteiten

Tennis

Voorzieningen

Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Wasmachine - Speeltuin - Restaurant - Gemeenschappelijk sanitair

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden