• Camping
  • Toeristische camping

Deze camping in Chênefleur ligt aan de oever van de Semois, in het zuiden van de Belgische Ardennen en in de buurt van Tintigny. Het is een gezellige, parkachtige camping die vooral geschikt is voor gezinnen met kinderen.

Een goed aangelegde camping

De Camping van Chênefleur is zeer goed onderhouden. De kampeerplaatsen zijn in groepen verdeeld en zijn afgebakend. De mooiste plekken zijn langs de rivier. Bungalows, stacaravans en tenten zijn te huur. De houten mobi-cabine is een originele accommodatie.

Animatie

De camping biedt een breed scala aan faciliteiten:

  • een verwarmd buitenzwembad
  • speelvelden
  • een winkel
  • een bar-restaurant
  • pingpongtafels
  • mountainbikeverhuur

In de zomer is de Semois een echt pretpark. Buitensportactiviteiten worden op de camping aangeboden zoals kano- en mountainbiketochten, klimmen, abseilen en paardrijden.

Geniet ook van de omgeving

De camping ligt midden in de natuur in de buurt van natuurlijke plaatsen waar je kunt wandelen:

De camping van Chênefleur is ideaal voor een weekend of een gezinsvakantie!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Standplaatsen met stopcontacten : 210

Seizoenskampeerplaats : 30

Toeristische kampeerplaats : 210

Trekkershutten  : 9

Caravans en chalets te huur : 23

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Animatie - Kredietkaarten aanvaard

Activiteiten

Hengelen - Zwembad

Voorzieningen

Bar - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Wasmachine - Winkel/boetiek - Speeltuin - Restaurant - Droger

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden