• Camping
  • Toeristische camping

Camping Le Prahay in Poupehan: een mooi gelegen en rustige familiecamping waar een kampvuurtje of barbecue is toegestaan. Het terrein aan de Semois biedt ruime zon- en schaduwrijke standplaatsen. Het gezellige terras ligt aan de Semois. 

Voorzieningen

  • 60 standplaatsen met stroomaansluiting
  • Verhuur van volledig uitgeruste luxetenten
  • Tal van wateractiviteiten
  • Frituur voor een kleine snack of pizza

Bouillon en omgeving bezoeken

Bouillon ligt en een van de mooiste streken van Wallonië.

Een uitstapje naar een van de mooiste valleien, aan de Semois.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Seizoenskampeerplaats : 75

Toeristische kampeerplaats : 75

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Animatie

Voorzieningen

Bar - Parking - Speeltuin - Gemeenschappelijk sanitair - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden