• Camping
  • Toeristische camping

Neem wat tijd voor jezelf op Camping le Héron, aan de oevers van de Semois. In het hart van de natuur wacht je rust en ontspanning. Voor een leuk moment met vrienden of familie moet je in Mouzaive, vlakbij Vresse-en-Semois zijn.

Le Héron is een 3-sterrencamping met moderne en schone faciliteiten.

De camping biedt ook activiteiten tijdens je verblijf: voor de allerkleinsten, een speeltuin, tafeltennis, minivoetbal, maar ook thema-maaltijden en dansavonden om je vakantie te verrijken.

De kampeerplaatsen van Camping Le Héron zijn residentieel, seizoensgebonden of voor kortverblijven, iedereen kan er een plekje vinden!

Een zone voor campers

  • 5 plaatsen (niet uitsluitend gereserveerd voor campers).
  • Water inbegrepen in het pakket.
  • Elektriciteit wordt extra betaald.
  • Geopend van 15/02 tot en met 30/11.
  • Ontvangst tussen 08.00 en 19.00 uur.
  • Betaling per kaart en contant aanvaard.

Een camping in het hart van de natuur

Ontdek de Ardennen vanaf Camping Confort. Wandelen of mountainbiken, vissen of kajakken... leef op het ritme van de natuur.

Contact

Rue de Lingue 50,5550Mouzaive
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Seizoenskampeerplaats : 137

Toeristische kampeerplaats : 41

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Voorzieningen

Standplaatsen niet uitsluitend voorbehouden voor motorhomes - Wasmachine - Speeltuin - Restaurant - Droger

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden