• Camping

Cascade de Jausse is een camping in Gesves. Er zijn verschillende verblijfsmogelijkheden: je kan in een camper, bivak of pod (blokhut) overnachten in een familiale sfeer.

Ben je op zoek naar een camping in de streek Faulx-les-Tombes ten zuiden van Namen, als vaste gast of voor een eenmalig tripje? Eén adres: Cascade de Jausse! 

Aangename omgeving en kwaliteitsvolle voorzieningen

Bij Cascade de Jausse zijn er standplaatsen, voorzieningen voor campers, plaatsen om je tent op te zetten, of de mogelijkheid een bivak of pod te huren als je eerder te vinden bent voor een glampingtrip. 

De camping beslaat 11 hectaren en ligt in de Vallei van Samson (deze kleine rivier doorkruist de camping bovendien). 

Er zijn stroomaansluitingen.  
De sanitaire blokken zijn modern. 
De camping beschikt over een wasruimte met wasmachines en droogtrommels. 

Er wordt een zone voorbehouden voor de barbecue en picknick-fans. 
Je vindt er sportterreinen, een speelplein en petanquebaan. 
Gratis wifi en 4G op de camping. 

In het restaurant waar je van een prachtig uitzicht over de rivier geniet doe je je te goed aan heerlijke gerechten.  

Bivak en pods, originele manier van kamperen

Cascade de Jausse is de enige camping in de streek waar je dit unieke aanbod vindt: een nachtje in een tent die op palen staat. In deze accommodatie voor 2 personen ga je een comfortabele nacht tegemoet en heb je een aparte eetruimte. 

Toch niet helemaal overtuigd? Kies dan voor een glampingtrip in een van onze pods. In deze houten hutjes zal je thuiskomen middenin de natuur! Een dak, ramen, verwarming, elektriciteit, een terras, met andere woorden alles wat je nodig hebt en dat in een prachtige omgeving! 

Hier kunnen 4 personen overnachten. 

Perfecte ligging tussen Namen en Dinant

Camping Cascade de Jausse ligt tussen Namen en Dinant. Ga zeker op verkenning in deze 2 steden boordevol toeristische trekpleisters en musea. 

Er zijn ook heel veel culturele activiteiten en ook een bezoekje aan een van de vele kastelen of abdijen mag je niet overslaan! Bierliefhebbers kunnen een brouwerij bezoeken of van de gastronomie genieten en van een heerlijke maaltijd smullen in een gezellig restaurantje. 

De sportieveren onder ons moeten ook niet op hun honger blijven zitten, want er is een enorm aanbod aan sportieve activiteiten, zowel op de camping als erbuiten: wandelingen, voet- en mountainbiketochten, kajakken, of klimmen, het is allemaal mogelijk bij camping Cascade de Jausse. 

Route de Jausse 2,5340Faulx-les-Tombes
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Diensten

Animatie - Verhuur van chalets-bungalows - Verhuur van tenten/caravans/chalets-bungalows

Voorzieningen

Barbecue - Wasruimte - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Wasmachine - Speeltuin - Restaurant - Gemeenschappelijk sanitair - Droger - Wifi - Standplaatsen met stroomvoorziening

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden