• Camping
  • Toeristische camping

De Camping du Pouhou nodigt je uit om tot rust te komen in La Roche-en-Ardenne. Een tent in volle natuur, een beekje, de rust en jij.

Gelegen aan de rand van een kleine zijrivier van de Ourthe, biedt de Camping du Pouhou je aan om terug te keren naar de basis van kamperen namelijk één worden met de natuur. De kampeerplaatsen zijn daarom natuurlijke kampeerplaatsen.

Een gezellige camping aan de rand van het bos

Op 4 kilometer van La Roche-en-Ardenne, aan de rand van een bos, ben je terug in de natuur op Camping du Pouhou. Je kan er vissen en kampvuren zijn toegestaan.

In het midden van de staanplaatsen biedt Camping du Pouhou je 2 uitzonderlijke accommodaties: de woonwagen en de Afrikaanse hut.

Wat te doen rond Camping du Pouhou?

La Roche-en-Ardenne ligt op een paar minuten rijden. Bezoek het kasteel en loop door de straten.

Bezoek de grotten van Hotton, het Parc Chlorphylle, de steden Durbuy of Bastogne.
Ontdek de Ardennen en de mooiste bossen van Wallonië te voet, met de fiets, de mountainbike of kajak.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Seizoenskampeerplaats : 45

Toeristische kampeerplaats : 12

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Ontbijt

Activiteiten

Hengelen

Voorzieningen

Bar - Parking - Speeltuin - Gemeenschappelijk sanitair - Privé-sanitair

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden