• Camperplaats

Het camperterrein van Barvaux-sur-Ourthe ligt langs de Ourthe in Barvaux-sur-Ourthe. De 10 plaatsen bevinden zich naast de parking van de AD Delhaize. Je hebt toegang tot water en elektriciteit en het toeristisch infokantoor ligt er net tegenover.

De voorzieningen van het camperterrein van Barvaux-sur-Ourthe

  • 10 standplaatsen tegen betaling (via de automaat ter plaatse te betalen)
  • Toegang tot water en elektriciteit, tegen betaling
  • Het camperterrein is 7/7 en 24/24 toegankelijk (er is geen receptie).
  • Contant betalen.

Het camperterrein van Malmedy ligt langs een van de oevers van de Ourthe. Het stadscentrum bevindt zich aan de andere kant, op 500 meter.

Vlakbij is er een sportcomplex met tennisvelden en het toeristisch infokantoor van Barvaux. In de buurt vind je ook een speelterrein, een hal voor lasergames en een zwembad.

In het stadscentrum toont het Huis voor Toerisme van de Ourthe en Aisne je de mooiste plekjes die je in de streek kan ontdekken.

In het centrum van Barvaux vind je winkeltjes met streekproducten, bakkers en apotheken, wat wel eens van pas kan komen.

Wat kan je bezoeken of ontdekken in de streek van Barvaux-sur-Ourthe?

Het befaamde labyrint van Barvaux-sur-Ourthe stelt zijn deuren voor jou open tijdens de zomer. Durbuy, de kleinste stad ter wereld, bevindt zich op slechts enkele minuten. Bovendien kan je in het bos of langs de Ourthe ook prachtige wandelingen maken of de Ourthe afvaren in een kajak. 

Mogelijkheden in overvloed in Barvaux-sur-Ourthe.

Contact

Petit Barvaux, 6,6940Durbuy
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden